Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 463

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
Puzzel met persoonlijke familiefoto's Puzzel met persoonlijke familiefoto's

Puzzel met foto

Maak je eigen fotopuzzel. Het perfecte cadeau!

Grote keuze aan puzzels

Vanaf 40 stuks die perfect zijn voor kinderen en tot 2000 stuks voor een extra uitdaging.

Maak een puzzel met je eigen foto's

Bij CEWE kun je puzzels maken die zeker nog niet eerder zijn gezien. Zoek je favoriete foto en bestel bij ons puzzels met je eigen foto online. De puzzel is in goede kwaliteit geproduceerd met prachtige, briljante kleuren en je foto wordt ook op de voorkant van de doos gedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten puzzels en in verschillende maten. Er zijn dus leuke en leuke uitdagingen voor jong en oud.

Puzzel met 2000 stukjes

Hier kun je puzzels maken met 1000 stukjes, wat een van de meest populaire is. Het is een zeer goede maat voor degenen die graag een beetje uitgedaagd worden, maar niet te veel. Het heeft een formaat wat je het waarschijnlijk niet in een handomdraai in elkaar zet, maar daar staat tegenover dat je er wel vele uren aan kwijt kunt zijn, eventueel verspreid over meerdere dagen. Zet dus de tv uit, leg de tablet een paar avonden weg en gebruik de tijd voor een gezellige hersengymnastiek. Het is gezond en uitdagend!

Het mooie van puzzels met 1000 of 2000 stukjes is dat je ze vele malen kunt doen en elke keer weer uitgedaagd wordt. Omdat het bijna onmogelijk is om het uit je hoofd te onthouden.

Naast puzzels met 1000 stukjes kun je ook 500 stukjes krijgen of de iets kleinere van 112 of 266 stukjes. Je kunt ook andere leuke Ravensburger-puzzels met maximaal 2.000 stukjes bestellen. Al onze spellen zijn van goede kwaliteit en tegen redelijke prijzen.

Puzzel als cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau? Een puzzel met je eigen foto erop is een heel leuk cadeau-idee voor jong en oud. Je kunt je grootouders bijvoorbeeld een puzzel geven met foto's van alle kleinkinderen. Dan hebben ze 's avonds nog iets om van te genieten, of kunnen ze iets met de kleinkinderen doen. Bij ons kun je puzzels maken in vele maten:

  • Kleine puzzel met 112 stukjes

  • Grote puzzel met 266 stukjes

  • Evenals Ravensburger puzzels met 500, 1000, 1500 of maar liefst 2000 stukjes