Jouw indrukken verdienen de mooiste afdrukken

Foto’s vertellen een verhaal zonder woorden

Je hoofd zit vol herinneringen. Sommige haal je je zo weer voor de geest, voor andere moet je dieper graven. Tenzij je ze vastlegt op beeld en bewaart in een fotoboek. Dan komen de belevenissen weer naar boven telkens als je door je fotoboek bladert. De stralende afdrukken maken je indrukken springlevend. Zo geniet je er meer en langer van, samen met wie je lief is. Je CEWE FOTOBOEK is op zich een parel, een koffietafelboek met koestermomenten om te herbeleven.

Fotopapier van eersteklas kwaliteit

Je foto’s verdienen beter dan een plekje op de harde schijf van je computer of het archief van je gsm. Druk ze af op ons premium fotopapier. Echt belicht zoals vroeger voor een levendige weergave van waardevolle momenten. Van zo’n papier straalt het geluk af. Zo’n papier geeft toegang tot je dierbaarste herinneringen.

Aan de slag

De CEWE software maakt het jou makkelijk om onvergetelijke momenten in een fotoboek te verzamelen.

Van themaboek naar fotoboek

In de CEWE software zitten sjablonen om je vakantie verrassend in beeld te brengen. Je zet de themaboeken makkelijk naar je hand om er een fotoboek tjokvol reisherinneringen van te maken. Net zo uniek als jouw vakantie dankzij de opties om kleuren, teksten en cliparts aan te passen. Ideaal als je creativiteit of inspiratie het even laat afweten, of als het gewoon wat sneller moet gaan.

Je CEWE FOTOBOEK in 3 stappen

Kies een themaboek

Maak het jezelf makkelijk met een themaboek, en krijg een prachtig resultaat in jouw favoriete stijl.

Mix and match

Met wat inspiratie van ons en een snufje creativiteit van jezelf zet je de stijlen naar je hand.

Cliparts, lay-outs, lettertypes

Speel met fonts, indelingen en grafische elementen voor een uniek en persoonlijk resultaat.

Maak je fotoboek nog specialer

Gepersonaliseerde sleeve

Omhul je XL- en XXL-fotoboeken in een hoes met het design van je kaft. Of maak een ander ontwerp dat een tipje van de sluiter licht. Zo is je fotoboek knap omhuld en uitstekend beschermd.

Transparante opdruk

Met een transparante reliëfopdruk geef je foto’s, letters of cliparts op de kaft een voelbaar effect in een kleur naar keuze. De glimmende finishing touch op je vakantieherinneringen.

Nog meer extra’s voor je fotoboek

Bewegende beelden

Voeg eens een QR-code naar een vakantievideo toe. Bewegende beelden maken je herinneringen nog tastbaarder. Je ziet ’t zo weer voor je.

Geschenkbox

Verpak je vakantiesouvenirs in een stijlvolle geschenkbox bedekt met linnen. Het ideale cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is.