Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 463

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

DIY: De mooiste kerstdesigns voor jouw gepersonaliseerde sleeve

In dit artikel geven wij jou tips & tricks om jouw fotoboek nog mooier te bewaren en leuk in te pakken voor onder de kerstboom

Nadat je je CEWE FOTOBOEK XL pagina voor pagina liefdevol hebt gevuld met foto's en teksten, kun je direct meerdere exemplaren van je werk bestellen. Zo kun je dierbaren verrassen met een heel persoonlijk cadeautje onder de kerstboom. Door een mooie sleeve individueel te ontwerpen en creatief te verpakken, stem je je kerstcadeau perfect af op oma, tante of broer - ook al is de inhoud hetzelfde. We hebben vijf originele tips voor je.

Kies voor een geschenkbox en een gepersonaliseerde sleeve

Met de geschenkbox en gepersonaliseerde sleeve geef je je fotoboek een op maat gemaakte verpakking.
Stel meteen jouw CEWE FOTOBOEK samen

De sleeve kun je in de ontwerpsoftware op je eigen manier ontwerpen. We raden je aan om met de tekst-tool een warme groet voor de ontvangers te schrijven. Je kunt ook meteen de grijze linnen geschenkbox bestellen: fotoboeken in het vierkante XL-formaat passen perfect in deze elegante box met magneetsluiting.

Met je favoriete foto en sneeuwvlokken

Pakpapier is een milieuvriendelijker alternatief voor gekleurd cadeaupapier.

Je kunt daarnaast ook een foto op de sleeve laten afdrukken. Denk even na over welke foto uit je fotoboek de grootste glimlach op het gezicht van je dierbaren brengt. Voor een feestelijke maar eenvoudige verpakking pak je je cadeau in ongekleurd nauurpapier in en teken je er sneeuwvlokken op met een witte permanentmarker. Voeg een rood-wit koord en een kleine dennentak of dennenappel toe en maak het cadeau compleet.

Hetzelfde ontwerp voor de kaft en sleeve

Het ontwerp van je kaft is ook toe te passen op de sleeve.

Het ontwerp van je boek kun je ook op de sleeve voortzetten om zo consistentie te creëren in je stijl. Als je op zoek bent naar een eenvoudige, snelle oplossing, kun je in de CEWE ontwerpsoftware het ontwerp van de titelpagina van het fotoboek overzetten naar de sleeve. Via de inkeping aan de linkerkant kun je het vierkante boek soepel uit de sleeve halen. De zijflappen kun je ook zelf ontwerpen: ze zijn zichtbaar als je fotoboek in de sleeve in de kast staat.

Ton sur ton – slim en stijlvol gevouwen

Gebruik een effen papier om de stijlvolle vouwtechniek te benadrukken.

Gebruik effen inpakpapier (zonder patroontjes of andere bedrukking) om jouw fotoboek op een stijlvolle manier in te pakken. Deze populaire verpakkingstrend wordt ook wel 'visgraatvouw' of 'kimonostijl' genoemd. Leg hiervoor het fotoboek in de sleeve op een vel effen inpakpapier en vouw het papier van bovenaf over de inhoud zodat ongeveer twee centimeter van het boek zichtbaar is. Vouw nu de linker- en rechterkant naar binnen en vorm zo vier driehoeken. Vouw ze afwisselend naar binnen en zet de hoeken vast met plakband.

We wensen je veel plezier met het inpakken en geven van je cadeau