Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 463

Genieten op vakantie, dat gevoel wil je behouden!

Er is niks leukers dan terugbladeren in een fotoboek vol met herinneringen. Je gaat er het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag, en CEWE myPhotos kan jou daarbij helpen!

Handig voor op vakantie!

Maak het jezelf makkelijk om foto’s te vinden, sorteren en samen een fotoboek te maken met CEWE myPhotos. Bewaar de mooiste momenten van je leven veilig op één plek. Een extra online back-up, zodat je nooit zorgen hoeft te maken over het verliezen van je foto’s of video’s én de originele kwaliteit van je foto’s blijft behouden. Probeer CEWE myPhotos en krijg van ons 15GB opslag cadeau.

NU AANMELDEN

Uit liefde voor het Scandinavische landschap

Alles over het themaboek USA - stars and stripes -

Maak je reis door Amerika nog mooier!

Onze CEWE ambassadeur Daniëlle Regout maakte samen met haar gezin één van haar mooiste reizen ooit! Ze bezochten onder andere de Amerikaanse steden Los Angeles en San Francisco, maar ook natuurgebieden als Big Sur en Yosemite National Park. Dit Amerika-avontuur bundelde ze in een mooi fotoboek en ze deelt het resultaat graag met jou! In dit artikel lees je Daniëlle haar ervaringen en hoe je het themaboek ‘stars and stripes’ toepast voor je eigen fotoboek.

Bekijk hier haar fotoboek

Jouw mooiste vakantiefoto verdient een prominente plek in huis!

Herbeleef jouw fijnste vakantieherinneringen keer op keer.

Inspiratie opgedaan?